Blokavimas ir draugiškumas „Facebook“

Galite naudoti „Facebook“ asmeninį laiko skalę, kad palaikytumėte ryšį su darbuotojais ir klientais, kurie yra jūsų draugų sąraše. „Facebook“ galite pasirinkti savo draugus, kad galėtumėte bet kuriuo metu pridėti naujų draugų ar draugų su draugais. Neištikimybė pašalina asmenį iš draugų sąrašo; jūsų naujinimai nebėra rodomi jo naujienų kanale. Jei „Facebook“ vartotojas jus vargina ar kankina, galite jį užblokuoti. Užblokuoti naudotojai negali matyti jūsų laiko juostos ir negali pranešti jums ar pradėti pokalbio su jumis. Blokavimas yra abipusis, todėl negalėsite matyti jo atnaujinimų ar susisiekti su juo.

Draugiški „Facebook“

1.

Prisijunkite prie „Facebook“ paskyros ir pereikite prie savo draugo profilio.

2.

Pakreipkite žymeklį ant mygtuko „Draugai“ ir išskleidžiamajame lauke spustelėkite „Draugas“.

3.

Spustelėkite mygtuką „Pašalinti iš draugų“, kad pašalintumėte asmenį iš draugų sąrašo.

Blokavimas „Facebook“

1.

Viršutiniame dešiniajame „Facebook“ puslapio kampe spustelėkite „Užrakinti“ piktogramą, esančią šalia Pagrindinis, ir spustelėkite „Kaip sustabdyti, kad kas nors manęs trukdytų“? išskleidžiamajame meniu.

2.

Į lauką „Pridėti pavadinimą arba el. Laišką“ įveskite vardą arba el. Pašto adresą ir spustelėkite „Blokuoti“.

3.

Rodomame rezultatų sąraše spustelėkite asmenį, kurį norite užblokuoti. Rezultatų sąrašas rodomas tik tada, jei įvesite vardą.

Patarimai

  • Galite siųsti draugo užklausą naudotojams, kurie esate nepažįstami; jie turi patvirtinti jūsų draugo užklausą, kol jie vėl taps jūsų draugais.
  • Žmonės nėra informuojami, kai jūs nedrauginate ar blokuojate „Facebook“.

Įspėjimas

  • Užblokuoti žmonės negali susisiekti su jumis „Facebook“.

Rekomenduojama

Prabangių mažmenininkų prekybos strategijos
2019
Procesų planavimo ir planavimo integravimas
2019
Kaip išjungti „F-Lock“ „Gateway Laptop“
2019