Ar galite ištrinti paskyrą „MacBook“?

Įmonės dažnai keičiasi ir vienas bendras pokytis yra tas, kad žmonės judės toliau. Kai prarasite darbuotoją, turėtumėte pašalinti savo profilį iš kompiuterio sistemos, kad neturėtumėte jokių galimų saugumo problemų. „MacBooks“, kuriose veikia OS X, leidžia lengvai ištrinti vartotojų abonementus. Prieš baigdami ištrinti paskyrą, turite nuspręsti, ką daryti su vartotojo namų aplanku.

1.

Spustelėkite „Apple“ ir „System Preferences“, kad atidarytumėte dialogo langą System Preferences.

2.

Dukart spustelėkite „Naudotojai ir grupės“, kad pereitumėte į vartotojų ir grupių sąrašą.

3.

Pasirinkite naudotoją, kurį norite pašalinti, ir spustelėkite "-" mygtuką sąrašo apačioje.

4.

Norėdami išsaugoti vartotojo asmeninius failus darbalaukio disko atvaizdo faile, pasirinkite „Išsaugoti namų aplanką disko atvaizde“. Archyvavimo tikslais galite jį įrašyti į kitą diską ar diską, o jūs galite jį atidaryti, kad galėtumėte peržiūrėti failus. Pasirinkite „Negalima pakeisti namų aplanko“, kad pašalintumėte vartotojo abonementą, bet išlaikykite vartotojo namų aplanką nepažeistą, kad galėtumėte iš jo gauti dokumentus ir informaciją. Pasirinkite „Ištrinti namų aplanką“, kad visiškai pašalintumėte vartotojo paskyrą ir namų aplanką.

5.

Norėdami užbaigti procesą ir ištrinti paskyrą iš „MacBook“, spustelėkite „Ištrinti naudotoją“.

Įspėjimas

  • Šie veiksmai taikomi „MacBook“, kuriame veikia OS X versija 10.8, „Mountain Lion“. Skirtingoms OS X versijoms gali reikėti skirtingų veiksmų.

Rekomenduojama

Kaip „AVG“ rodoma „Google“?
2019
Kaip tapti „Chartered Bus Company“
2019
Kokią atsakomybę turi vienintelio savininko savininkas?
2019