Ar galite išjungti „Flickr“ komentarus?

Pagrindinis „Flickr“ funkcijų rinkinys leidžia vartotojams kurti savo internetinius albumus, kuriuose jie gali saugoti ir tvarkyti savo nuotraukas. Tačiau svetainė taip pat veikia kaip socialinis tinklas, o „Flickr“ leidžia kitiems vartotojams palikti komentarus savo nuotraukų pagrindiniuose puslapiuose. Galite koreguoti savo albumų privatumo nustatymus, kad tik tam tikros kontaktų grupės galėtų komentuoti jūsų nuotraukas. Tačiau, jei nenorite, kad kiti „Flickr“ naudotojai paliktų jums komentarus apie albumų nuotraukas, galite išjungti komentarus apie visus albumus arba išjungti komentarus atskirose nuotraukose.

Visų nuotraukų komentarų išjungimas

1.

Prisijunkite prie savo „Flickr“ paskyros ir perkelkite pelės žymeklį virš profilio nuotraukos ar naudotojo vardo viršutiniame dešiniajame ekrano kampe, kol bus rodomas išskleidžiamasis meniu.

2.

Jei norite aplankyti paskyros nustatymų puslapį, išskleidžiamajame meniu pasirinkite skirtuką „Nustatymai“.

3.

Pagrindiniame meniu spustelėkite skirtuką „Privatumas ir leidimai“.

4.

Slinkite žemyn į skiltį „Naujų įkėlimų numatymai“ ir spustelėkite nuorodą „Redaguoti“, esančią šalia „Kas galės matyti, komentuoti, pridėti pastabas arba pridėti žmonių“.

5.

Skiltyje „Kas gali komentuoti“ spustelėkite mygtuką „Tik jūs“, o tada spustelėkite mygtuką „Išsaugoti nustatymus“, kad pakeitimas taptų nuolatinis. Dabar būsite vienintelis, kuris gali palikti komentarą apie bet kurią jūsų nuotrauką.

Individualių nuotraukų komentarų išjungimas

1.

Prisijunkite prie „Flickr“ paskyros ir apsilankykite pagrindiniame „Flickr“ nuotraukų sraute.

2.

Suraskite ir spustelėkite nuotrauką, kurios nustatymus norite keisti. Naršyklė nukreipia į pagrindinį nuotraukos puslapį.

3.

Pažymėkite nuotraukos apačią ir spustelėkite nuorodą „Rodyti daugiau“ šalia skilties „Papildoma informacija“.

4.

Spustelėkite nuorodą „Redaguoti“, esančią šalia „Bet koks Flickr narys gali pridėti komentarų“. Paleidžiamas dialogo langas su tam tikros nuotraukos komentarų parinktimis.

5.

Spustelėkite radijo lauką, esantį šalia „Tik jūs“, tada spustelėkite mygtuką „Išsaugoti“, kad pakeitimai taptų nuolatiniai ir uždarykite dialogo langą.

Įspėjimas

  • Galite išjungti tik nuotraukų nuotraukas savo nuotraukų sraute. Jei įkeliate nuotrauką į grupę, „Flickr“ neleidžia keisti komentarų nustatymų, o jo komentarų nustatymai bus tokie patys kaip grupės.

Rekomenduojama

Trikčių diagnostikos lėtai įkėlimo greitis
2019
Kaip importuoti ir eksportuoti „Outlook“ el. Pašto kontaktus
2019
Ar galite persiųsti „Android“?
2019