Kaip blokuoti albumus „Facebook“, bet ne „Wall“

„Facebook“ leidžia jums kontroliuoti privatumo nustatymus skirtingoms „Facebook“ profilio dalims, įskaitant nuotraukų albumus ir „Facebook“ profilio sieną, taip pat žinomą kaip „Facebook“ laiko juostą. Galite užblokuoti pasirinktus draugus, visus draugus ar visus naudotojus, kad jie negalėtų peržiūrėti jūsų nuotraukų albumų, taip pat neužblokuodami prieigos prie „Facebook“ sienos. Naudokite kiekvieno nuotraukų albumo privatumo nustatymus, kad blokuotumėte prieigą prie albumo. Kiekvieną kartą, kai skelbiate turinį, galite valdyti prieigą prie savo sienos turinio naudodamiesi eilutės auditorijos įrankiu.

Blokuoti prieigą prie albumo

1.

Jei norite atidaryti savo „Facebook“ profilį, spustelėkite bet kurį „Facebook“ puslapio viršutinį naršymo meniu.

2.

Kairiajame meniu spustelėkite skirtuką „Nuotraukos“. Spustelėkite „Nuotraukos“, esančios puslapio viršuje esančioje „Peržiūrėti viską“.

3.

Spustelėkite auditorijos pasirinkimo mygtuką, pažymėtą žemyn rodoma piktograma žemiau nuotraukų albumo pavadinimo ir miniatiūros.

4.

Pasirinkite pageidaujamą akcijų valdymo nustatymą. Jei norite blokuoti prieigą prie visų naudotojų, parinkčių sąraše pasirinkite „Tik mane“. Arba galite pasirinkti „Visuomenė“, „Draugai“ arba „Draugai, išskyrus žinias“, kad galėtumėte pasiekti šias grupes. Kiekvienas, kuris nėra vienoje iš šių kategorijų, negalės pasiekti nuotraukų albumo. Pasirinkite „Custom“, kad leistumėte prieigą prie pasirinktų draugų ar pasirinktinių draugų sąrašų. Kiekvieną asmenį galite pridėti atskirai, priskirtus draugų sąrašus, kuriuos sukūrėte iš anksto, arba „Smart“ sąrašus, kuriuos automatiškai sukūrė „Facebook“.

5.

Pakartokite šį procesą kiekvienam nuotraukų albumui, kurį norite užblokuoti.

Konfigūruokite sienos privatumo nustatymus

1.

Pagrindiniame „Facebook“ navigacijos meniu spustelėkite skirtuką „Namai“.

2.

Įveskite būsenos atnaujinimą arba pridėkite nuorodą į internetinį turinį, kurį norite bendrinti puslapio viršuje esančiame lauke „Kas yra jūsų protas“. Arba galite pridėti nuotrauką ar vaizdo įrašą spustelėję mygtuką „Pridėti / nuotrauką“ arba užduoti klausimą „Facebook“ draugams spustelėdami mygtuką „Užduoti klausimą“.

3.

Spustelėkite eilutės naršyklės įrankio mygtuką, pažymėtą rodyklės apačioje esančiu žemyn rodomu mygtuku. Išskleidžiamajame sąraše spustelėkite ir pasirinkite pageidaujamą auditoriją. Galite leisti prieigą prie visuomenės, draugų ir draugų, išskyrus grupes. Pasirinkite „Custom“ parinktį, jei norite bendrinti elementą su pasirinktiniais draugų sąrašais ar atskirais draugais.

4.

Spustelėkite mėlyną „Post“ mygtuką, jei norite paskelbti turinį į „Facebook“ sieną. Pasirinkta auditorija galės peržiūrėti turinį.

Patarimas

  • Atskirų nuotraukų įrašymas į „Facebook“ sieną automatiškai išsaugo jas „Wall Photos“ albume arba „Mobile Uploads“ albume, kuriame pasirinkote privatumo nustatymą, kai pasirinkote įrašą.

Rekomenduojama

Kaip įdiegti „Internet Information Manager Snap-In“
2019
Kaip stebėti ir kontroliuoti savo verslo planą
2019
Internetinio mokymosi pranašumai darbdaviams
2019