Kaip blokuoti pakvietimo įrankį „Facebook“

Naudodamiesi „Facebook“ paskyra verslo tikslams, jums gali tekti bombarduoti su šlamšto siuntėjais, ir šie kvietimai gali greitai išgirsti kontrolę. Tačiau „Facebook“ pateikia parinktis, kurios apriboja, kas gali surasti jūsų profilį ir kurie gali siųsti jums draugystės prašymą arba kvietimą į įvykį. Jei blokuosite „Facebook“ kvietimus, tik draugų draugai galės išsiųsti kvietimus, arba jums reikės pakviesti draugų.

1.

Paleiskite žiniatinklio naršyklę ir prisijunkite prie „Facebook“ paskyros.

2.

Spustelėkite žemyn nukreiptą rodyklę viršutiniame dešiniajame „Facebook“ puslapio kampe ir pasirinkite „Privatumo nustatymai“.

3.

Spustelėkite „Redaguoti nustatymus“ šalia „Kaip prisijungti“.

4.

Pasirinkite „Draugų draugai“ šalia „Kas gali jums siųsti draugo užklausas“ ir spustelėkite „Atlikta“, kad išsaugotumėte pakeitimus.

5.

Paspauskite „Tvarkyti blokavimą“ šalia „Užblokuoti žmonės ir programos“.

6.

Teksto lauke, pavadintame „Blokuoti kvietimus“, įveskite draugų, iš kurių norite blokuoti įvykių kvietimus, pavadinimus. Kai įvesite draugo vardą, bus rodomas pasiūlymų sąrašas. Spustelėkite asmens, kurį norite užblokuoti, pavadinimą ir pakeitimai įsigalios nedelsiant. Visada galite atšaukti šio asmens kvietimus į įvykius, grįždami į šį puslapį ir paspaudę „Atblokuoti“ šalia draugo vardo.

Rekomenduojama

Kaip „iTunes“ garsiau garsinti „Mac“
2019
HR valandų sumažinimo nuo pilno darbo laiko iki ne visą darbo dieną
2019
Kodėl bankai suvokia didesnę finansinę riziką mažosiose įmonėse
2019