Kaip blokuoti naudotojus iš „YouTube“

„YouTube“ leidžia jums pristatyti savo įmonę, taip pat savo produktus ir paslaugas milijonams interneto vartotojų. Kiti „YouTube“ naudotojai gali komentuoti jūsų vaizdo įrašus ir netgi susisiekti su jumis per asmeninius pranešimus. Kai kurie iš jų net gali jus varginti ar priekabėti. Jei taip nutinka, galite juos užblokuoti. Užblokuoti naudotojai negali komentuoti jūsų vaizdo įrašų ir negali siųsti jums asmeninių pranešimų. Tačiau jie vis tiek gali peržiūrėti jūsų vaizdo įrašus.

1.

Prisijunkite prie „YouTube“ paskyros ir pereikite prie naudotojo kanalo puslapio, kurį norite užblokuoti. Paspaudus jo vardą pagal vieną iš jo vaizdo įrašų, jūs pateksite tiesiai į jo kanalo puslapį.

2.

Suraskite "by UserName" - kur UserName yra vartotojo, kurį norite užblokuoti, pavadinimas - ir maža rodyklė dešinėje srityje.

3.

Spustelėkite rodyklę žemyn ir meniu pasirinkite „Blokuoti vartotoją“.

4.

Spustelėkite mygtuką „Gerai“, kad patvirtintumėte veiksmą ir užblokuotumėte vartotoją.

Patarimas

  • Jei norite atblokuoti naudotoją, spustelėkite rodyklę žemyn ir meniu pasirinkite „Atblokuoti naudotoją“.

Įspėjimas

  • Užblokuoti naudotojai vis tiek gali peržiūrėti visus jūsų vaizdo įrašus.

Rekomenduojama

Ką reiškia gerinti pelno maržą?
2019
Konkurencinių strategijų privalumai
2019
Kaip įdiegti „Netgear“ programinę įrangą „Ubuntu“
2019