Kaip matyti „YouTube“ kanalą žiūrovams?

Kai kuriate naują „YouTube“ kanalą, jis pagal numatytuosius nustatymus yra viešas ir kiekvienas gali matyti jūsų kanalo pagrindinį puslapį. Tačiau vaizdo įrašai gali būti paslėpti, nebent juos nustatysite viešam peržiūrai. Jei sukūrėte „YouTube“ paskyrą iki 2012 m. Spalio mėn., „Google“ senas privatumo taisykles gali būti paslėptas visas jūsų kanalas. Tokiu atveju galite rankiniu būdu konvertuoti jį į viešąjį kanalą.

Valdykite vaizdo įrašų nustatymus

„Google“ leidžia nustatyti kiekvieno atskiro vaizdo įrašo privatumo nustatymą įkėlimo metu. Kiekvieną vaizdo įrašą galite nustatyti kaip viešąjį, privatų arba neregistruotą. Paskutinės dvi parinktys neleidžia vaizdo įrašui rodyti jūsų kanale ir padaryti jį prieinamą tik jums ir kitiems, kuriuos pasirinkote. Įkėlę vaizdo įrašą, visada galite pakeisti savo privatumo nustatymą iš kanalo „Video Manager“ puslapio.

Konvertuoti senesnius kanalus į visuomenę

Jei jūsų kanalas nebuvo įtrauktas į sąrašą prieš „Google“ pakeitus privatumo politiką, savo paskyros nustatymuose turite jį pakeisti į „Public“. Spustelėkite „Google“ profilio nuotrauką puslapio viršuje ir pasirinkite „YouTube“ nustatymus. Ekrane „Apžvalga“ spustelėkite nuorodą „Išplėstinė“ ir spustelėkite „Padaryti šį kanalą viešą“.

Rekomenduojama

Ar „LLC“ savininkai gali būti patikimi Bendrovės apgaulingoms operacijoms?
2019
Verslo nuomininkų teisės
2019
Kaip veikia Apskaita ir rinkodara?
2019