Kaip veikia IM „Facebook“?

„Facebook“ pateikia daugybę būdų prisijungti prie draugų, pavyzdžiui, komentuoti įrašus, skelbti nuotraukas ar siųsti asmeninius pranešimus. Svetainėje taip pat siūloma „Facebook“ pokalbių „Messenger“ šoninė juosta, leidžianti jums iškart pranešti keliems draugams tiesiogiai per svetainę, nereikia parsisiųsti papildomos programinės įrangos. Sužinokite, kaip pasiekti ir naudoti „Chat“ šoninės juostos teikiamas funkcijas.

Apie pokalbį

„Facebook“ pokalbiai tarnauja kaip socialinių tinklų svetainės momentinių žinučių paslauga, leidžianti jums bendrauti su draugais, kurie yra prisijungę prie paslaugos. Pokalbių šoninė juosta, kuri rodoma „Facebook“ dešinėje, kai esate prisijungę, rodo visų draugų sąrašą, su kuriuo dažnai bendraujate, ir tuos, kurie šiuo metu yra prisijungę. Jei draugas yra internete, šalia jo vardo „Chat“ šoninėje juostoje rodomas žalias apskritimas. Jei jis yra atsijungęs, šalia jo vardo nėra apskritimo.

„Chat“ naudojimas

Jei norite maksimaliai padidinti „Chat“ šoninę juostą prisijungdami prie „Facebook“, spustelėkite „Pokalbis“ mygtuką apatiniame dešiniajame svetainės kampe. Atidaromas draugų sąrašas ir keletas variantų. Jei norite bendrauti su asmeniu, spustelėkite jos pavadinimą. Ekrano apačioje pasirodo pokalbių langas, kuriame galite įvesti savo pranešimą ir siųsti jį asmeniui. Jei draugas yra neprisijungęs, pranešimas bus išsiųstas į jo pašto dėžutę, kur vėliau galės ją peržiūrėti ir atsakyti. Jei norite bendrauti su žmogumi, galite pridėti kelis žmones, spustelėdami įrankio formos piktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame pokalbio lango kampe, ir spustelėję „Pridėti draugus prie pokalbio“. Įveskite vardus ir spustelėkite „Atlikta“, kad galėtumėte pridėti draugų.

Pokalbių privatumas

Pagal numatytuosius nustatymus „Facebook“ pokalbiai automatiškai užsiregistruoja, kai prisijungiate prie „Facebook“. Tačiau tai gali būti nepatogus, jei norite naršyti „Facebook“ be pertraukų iš draugų, norinčių jums pranešti. Jei norite pokalbio metu pasilikti diskretiškai, galite prisiregistruoti paspaudę pavaros formos piktogramą pokalbių šoninės juostos apačioje ir spustelėdami „Išjungti pokalbį“. Galite jį vėl įjungti paspaudę tą pačią pavaros formos piktogramą ir spustelėdami „Įjungti pokalbį“. Galite toliau pritaikyti pokalbio privatumą, užblokuodami žmones su jumis. Spustelėkite pavaros formos piktogramą ir spustelėkite „Išplėstiniai nustatymai“, jei norite peržiūrėti naują langą. „Įjungti pokalbį visiems draugams, išskyrus. Kai baigsite, spustelėkite „Išsaugoti“.

„Facebook Messenger“

„Facebook“ taip pat sukūrė momentinių pranešimų programą, kurią galite atsisiųsti į savo kompiuterį (žr. Ištekliai). Įdiegus momentinių pranešimų programinę įrangą, galite bendrauti su draugais nenaudodami savo naršyklės, suteikiant jums didesnį lankstumą tiesioginių pranešimų siuntimo metu. Kaip premiją, pasiuntinys taip pat pateikia „Facebook“ pranešimus, kai draugai prisijungia prie jūsų „Facebook“, pvz., Kai kas nors priima draugo užklausą ar komentarus jūsų laiko juostoje. „Messenger“ programa apima visas „Facebook“ pokalbių galimybes.

Rekomenduojama

Kaip parduoti odos produktą
2019
Kaip sukurti pardavimų katalogą
2019
Kaip koreguoti biudžetą mažinančius darbuotojus
2019