Kaip prisijungti prie „Facebook“, todėl niekas negali matyti tavęs

Pasak svetainės reitingų kompanijos „Alexa“, „Facebook“ yra antroji lankomiausia interneto svetainė. Nors svetainė pirmą kartą buvo pradėta kaip kolegijos studentų tinklas, leidžiantis bendrinti ir dalintis nuotraukomis ir informacija internete, „Facebook“ nuo tada atidarė savo duris visiems. Jei tai atrodo pernelyg dideli, vis tiek galite prisijungti prie „Facebook“, kad niekas negalėtų matyti jūsų tik keliais paprastais paspaudimais.

1.

Prisijunkite prie „Facebook“.

2.

Spustelėkite „Pokalbių“ šoninę juostą apatiniame dešiniajame ekrano kampe, jei norite išplėsti langą, jei jis dar nėra išplėstas.

3.

Pokalbių lange spustelėkite piktogramą „Pavarų dėžė“ („Parinktys“). Žingsnis bus apatiniame arba viršutiniame dešiniajame kampe, priklausomai nuo to, ar reikėjo išplėsti pokalbio langą.

4.

Pasirinkite „Išplėstiniai nustatymai“.

5.

Pasirinkite „Niekas nemato jūsų (neprisijungus)“ iš meniu, kuris pasirodo.

6.

Pasirinkite „Išsaugoti“.

Patarimas

  • Vietoj to, kad jis būtų rodomas neprisijungus visiems, galite sukurti draugų sąrašą, iš kurio norite paslėpti savo būseną internete. Meniu Pokalbių parinktys išplėstiniuose nustatymuose pasirinkite atitinkamą draugų sąrašą arba įveskite atskirus draugų vardus, kuriuos norite matyti, tada spustelėkite „Išsaugoti“.

Rekomenduojama

Užsienio licencijavimo reikšmė
2019
Kaip aktyvinti paukščių akių vaizdą „Google“ žemėlapiuose
2019
Požiūris į rinkos segmentavimą
2019