Kaip sukurti Facebook „Fanpage“ privatų

Jei „Facebook“ 5000 draugų riba apriboja jūsų profilio stilių, sukurkite fanų puslapį, kad atitiktų jūsų poreikius. Fanpages yra skirtas įžymybėms, grupėms, įmonėms ir visiems kitiems, kurie turi daug gerbėjų. Kaip ir asmeninio profilio puslapyje, jūs valdote savo fanpage puslapio privatumą. Galite pasirinkti blokuoti atskirus sienos įrašus arba blokuoti visą puslapį.

1.

Prisijunkite prie „Facebook“ fanų puslapio paskyros. Jei norite atnaujinti naują būseną, spustelėkite „Viešas“ išskleidžiamajame meniu, esantį būsenos atnaujinimo lange. Pasirinkite „Draugai“, jei norite, kad draugai matytų jūsų naują būseną. Jei nenorite, kad kas nors matytų jūsų naują būsenos atnaujinimą, pasirinkite „Custom“ ir „Only Me“.

2.

Spustelėkite skirtuką „Paskyra“, esantį viršutiniame dešiniajame puslapio kampe. Pasirinkite „Privatumo nustatymai“.

3.

Spustelėkite mygtuką „Draugai“, esantį po „Kontroliuokite savo numatytąjį privatumą“. Tokiu būdu tik jūsų draugai gali matyti įrašus, kuriuos atlikote naudodami telefono programą. Jei nenorite, kad draugai matytų jūsų telefono programų įrašus, spustelėkite „Pasirinktinis“. Pasirinkite „Tik mane“.

4.

Raskite skyrių, pavadintą „Riboti auditoriją praeities įrašams“. Spustelėkite „Tvarkyti praeities įrašų matomumą“. Spustelėkite „Riboti senus įrašus“.

5.

Suraskite skyrių „Kaip prisijungti“. Spustelėkite „Redaguoti nustatymus“. Pakeiskite visas parinktis tik „Draugai“. Pasirinkite „Only Me“, jei nenorite, kad draugai skelbtų ant jūsų sienos. Pasirinkite „Only Me“, jei nenorite, kad draugai matytų, ką kiti skelbia jūsų fanpage.

6.

Žiūrėkite skyrių „Kaip žymų darbą“, jei nenorite, kad visi matytų įrašus ar nuotraukas, kuriose esate pažymėti. Spustelėkite „Redaguoti nustatymus“. Išskleidžiamajame meniu „Profilio matomumas“ pasirinkite „Draugai“, jei norite tik draugai, kad pamatytumėte žymes. Jei nenorite, kad kas nors matytų jūsų žymes, išskleidžiamajame meniu pasirinkite „Custom“. Pasirinkite „Only Me“.

7.

Suraskite skyrių „Programos ir svetainės“. Spustelėkite „Redaguoti nustatymus“. Čia galite padaryti savo programos naudojimą privatų, užblokuoti draugus importuoti informaciją į programas ir neleisti, kad jūsų fanų puslapis būtų rodomas paieškos sistemose.

Rekomenduojama

Kokios yra pardavimų ir rinkimo ciklo audito procedūros?
2019
Kaip padidinti parodymų skaičių „Facebook“ puslapiuose
2019
Kaip taikyti nuoseklumo motyvaciją darbo vietoje
2019