Kaip padaryti, kad „Tumblr“ būtų privatus ir tik tiems žmonėms, kurie po to seka

„Tumblr“ tinklaraščių paslauga leidžia jums sukurti privatų tinklaraštį, prie kurio gali pasiekti tik pasirinkti stebėtojai. Tačiau „Tumblr“ šią priemonę siūlo tik antriniams dienoraščiams. Pradinis „Tumblr“ tinklaraštis turi būti atviras visiems lankytojams. Jei norite, kad esamas antrinis „Tumblr“ tinklaraštis būtų privatus, koreguokite tinklaraščio nustatymus „Tumblr“ prietaisų skydelio puslapyje. Kai padarysite tinklaraštį privatų, kiekvienas stebėtojas turės įvesti teisingą slaptažodį, kad galėtų pasiekti dienoraštį.

1.

Jei norite atidaryti numatytąją prietaisų skydelio puslapį, prisijunkite prie „Tumblr“ paskyros.

2.

Spustelėkite ir pasirinkite antrinį tinklaraštį, kurį norite padaryti privatų iš „Tumblr“ prietaisų skydelio viršuje esančių tinklaraščių.

3.

Dešinėje meniu spustelėkite žalią „Nustatymų“ mygtuką.

4.

Pereikite prie skilties „Slaptažodis“ puslapio apačioje. Spustelėkite ir pasirinkite žymės langelį „Slaptažodis apsaugoti šį dienoraštį“.

5.

Norėdami aktyvuoti privatumo funkciją, puslapio apačioje spustelėkite mygtuką „Išsaugoti nuostatas“.

6.

Paspauskite žalią „Stebėtojų“ mygtuką dešiniajame meniu ir praneškite savo pasekėjams naujojo dienoraščio slaptažodžio, kad jie galėtų pasiekti privatų tinklaraštį.

Patarimas

  • Jei neturite antrinio „Tumblr“ tinklaraščio, sukurkite papildomą tinklaraštį ir padarykite tai privatų. Jei norite sukurti naują dienoraštį, spustelėkite mygtuką „+“ prietaisų skydelyje. Nustatymo proceso metu pažymėkite žymės langelį „Slaptažodis apsaugoti šį dienoraštį“. Sukūrę tinklaraštį, praneškite pasekėjams, kuriems norite suteikti prieigą prie privataus dienoraščio ir pakviesti juos prisijungti.

Rekomenduojama

Kaip licencijuoti marškinėlių dizainą
2019
Kaip perkelti vienintelį savininką
2019
Mokymo ir mentorystės svarba
2019