Kaip išjungti saugumo patikrinimą „Facebook“

„Facebook“ savo vartotojams įdiegė įvairias saugumo priemones, įskaitant kažką, vadinamą saugumo patikrinimu. „Facebook“ kontekste saugumo patikrinimas yra iššokantis „Captcha“ vaizdas (atsitiktiniai žodžiai ar raidės), kuris pasirodo bandant pridėti naujų draugų arba bendrauti su draugais, kurie nėra jūsų draugų sąraše. Po kiek laiko saugumo patikrinimas gali tapti nepatogumu, ypač jei „Facebook“ dažnai naudojate savo verslui, bet atsikratyti yra paprastas procesas, kuris trunka tik kelias minutes.

1.

Prisijunkite prie „Facebook“ paskyros

2.

Užpildykite užduotį, dėl kurios atsiranda „Captcha“, pvz., Siųsti draugo užklausą naujam draugui.

3.

Spustelėkite nuorodą „Patvirtinti paskyrą“, rodomą laukelyje „Captcha“. Taip atsidarys kitas langas. Šis langas paprašys patvirtinti paskyrą mobiliojo telefono numeriu.

4.

Išskleidžiamajame meniu „Country Code“ pasirinkite savo šalį. Laukelyje „Telefono numeris“ įveskite savo mobiliojo telefono numerį ir spustelėkite „Patvirtinti“. Kodas bus nedelsiant išsiųstas į jūsų mobilųjį telefoną, o iškylantysis langas pereis prie lango „Patvirtinti“.

5.

Įveskite kodą, kurį gavote teksto žinute, lauke „Patvirtinti“. Jei norite išsaugoti pakeitimus, spustelėkite mygtuką „Patvirtinti“. Dabar „Facebook“ paskyra patvirtinta ir saugumo patikrinimas bus išjungtas.

Rekomenduojama

Juvelyrika Įmonės kontrolės procedūros
2019
Brošiūra „Bridal Business“
2019
Kaip įterpti „Microsoft SQL“
2019