„Facebook“ nuotraukų pamoka

„Facebook“, populiarių socialinių tinklų svetainė, leidžia draugams bendrinti naujinimus apie savo gyvenimą, nuorodas į įvairias svetaines ir nuotraukas. Kai įkeliate nuotraukas į „Facebook“, jie rodomi jūsų profilio puslapyje ir jūsų nuotraukų albumo puslapyje. Priklausomai nuo jūsų privatumo nustatymų, jūsų draugai matys visas nuotraukas, kurias įkėlėte į savo naujienlaiškį ir nuotraukų programos nuorodą.

Nuotraukų įkėlimas

Galite įkelti nuotraukas iš savo profilio puslapio spustelėję mygtuką „Įkelti nuotraukas“. Šis mygtukas atveria „Flash“ nuotraukų redaktorių. „Flash“ nuotraukų redaktorius leidžia jums vienu metu įkelti kelias nuotraukas, laikydami klaviatūros klavišą „Ctrl“ ir spustelėdami nuotraukas, kurias norite įkelti iš kompiuterio. „Facebook“ taip pat turi pagrindinį įkėlimo įrenginį, skirtą lėtesniems interneto ryšiams. Vieną kartą turite įkelti nuotraukas per pagrindinį redaktorių.

Albumų kūrimas

Kai įkeliate nuotraukas, kurias norite pridėti prie savo profilio, įkėlėjas paragins sukurti albumą. Pasirinkite albumo pavadinimą ir, su kuriuo norite bendrinti savo albumą. Pavyzdžiui, galite bendrinti savo albumą viešai, tik su draugais arba sukurti pasirinktinį nustatymą, kad galėtumėte bendrinti albumą su konkrečiais žmonėmis. Taip pat galite pridėti savo albumo vietą. Galite sukurti kelis albumus, kad galėtumėte tvarkyti savo nuotraukas.

Privatumo nustatymai

„Facebook“ turi skirtingus nuotraukų privatumo nustatymus. Pasirinkę privatumo nustatymą, suteikiate „Facebook“ leidimą dalintis nuotraukomis. „Viešasis“ nustatymas viešai dalins jūsų nuotraukas, o tai reiškia, kad kiekvienas gali matyti jūsų nuotraukas. „Draugų“ nustatymas dalins jūsų nuotraukas su jūsų „Facebook“ draugais, bet jų viešai nerodys. Naudodami „pasirinktinį“ nustatymą, galite sukurti žmonių, kurie gali peržiūrėti nuotraukas, sąrašą arba žmonių, kurie negali peržiūrėti jūsų nuotraukų, sąrašą.

Žymėjimas

Žymėjimas leidžia įdėti žymą skirtingiems jūsų nuotraukų žmonėms. Jei jūsų nuotraukoje esantis asmuo turi „Facebook“ paskyrą, žymėjimas susieja asmens „Facebook“ su jūsų nuotrauka. Ši nuotrauka bus rodoma „Facebook“ nuotraukų puslapyje, rodydama, kas pažymėjote. Nuotrauka taip pat bus rodoma kito asmens vaizdo puslapyje. Kiekvienas, kuriam žymėsite, turi galimybę atsijungti nuo nuotraukų.

Rekomenduojama

Kaip padaryti ekrano spalvas
2019
Mažų verslo idėjų sąrašas
2019
Projektų vadovų pirkimo metodų privalumai ir trūkumai
2019