Ką blokuoja „Tumblr“?

„Tumblr“ yra socialinis tinklas, sukurtas dalintis turiniu su kitais, todėl ji yra puiki vieta pasidalinti savo produktais ir paslaugomis kartu su pasekėjais. Tačiau, jei elgiatės su šlamštu ar priekabiavimu, gali prireikti blokuoti tam tikrus naudotojus. „Tumblr“ ignoravimo funkcija veikia šiek tiek kitaip nei bendras blokas, tačiau vis tiek suteikia jums galimybę neleisti tam tikriems vartotojams bendrauti su jumis arba matyti savo naujinius jų informacijos suvestinėje.

Kas blokuoja?

Užblokavus asmenį „Tumblr“, tai neleidžia vartotojui bendrauti su jumis. Jis negalės matyti nieko iš jūsų prietaisų skydelyje, ir jūs jo nematysite savo prietaisų skydelyje. Jis taip pat negalės jums siųsti jokių pranešimų. Jei jau sekate tą vartotoją, jums nereikia jo neatlikti, kad jis įsigaliotų.

Kas blokuoja ne

Blokavimas neleidžia kam nors matyti savo dienoraščio už jo prietaisų skydelio ribų. Jei kas nors nori matyti jūsų tinklaraštį, jis vis tiek gali tiesiogiai patekti į jūsų tinklaraščio URL, kad pamatytumėte visus jūsų įrašus, tačiau jis negalės su jumis bendrauti pagal užblokuotą naudotojo vardą. Užblokavus asmenį, tas asmuo nesiunčia šio pranešimo, kad jį užblokavote, nors jis gali pastebėti savarankiškai.

Kaip blokuoti kažką

Jei norite užblokuoti asmenį, pirmiausia turite žinoti savo dienoraščio URL adresą arba jo naudotojo vardą. Apsilankykite „Tumblr“ ignoruotų naudotojų puslapyje (žr. Nuorodą „ištekliai“), tada į teksto laukelį įveskite asmens URL arba naudotojo vardą. Jei jūs užblokuosite kažką, turite galimybę pranešti apie šį asmenį Tumblr darbuotojams už piktnaudžiavimą, priekabiavimą ar šlamštą. Tumblr naudotojai taip pat nesiunčia jokių pranešimų, jei nuspręsite apie juos pranešti dėl kokios nors priežasties. Be to, galite bet kuriuo metu nustoti ignoruoti bet kurį asmenį, paspaudę „Stop Ignoring“, esantį šalia jo vardo.

Asmeninių tinklaraščių kūrimas

Jei nerimaujate dėl privatumo, vienas iš būdų, kaip sukurti tinklaraštį, kurį gali vykdyti tik jūsų patvirtinti žmonės, yra sukurti slaptažodžiu apsaugotą tinklaraštį. Nors negalite įgalinti šio pagrindinio dienoraščio, galite sukurti papildomą tinklaraštį iš savo prietaisų skydelio ir įgalinti tokiu būdu apsaugoti slaptažodžio apsaugą. Viršutiniame dešiniajame prietaiso skydelio kampe spustelėkite rodyklės rodyklę žemyn, esančią šalia savo dienoraščio pavadinimo, tada spustelėkite „Sukurti naują tinklaraštį“. Pasirinkę norimą pavadinimą ir URL, pasirinkite „Slaptažodžio apsauga šiam dienoraščiui“, tada įveskite slaptažodį, kurį norite įvesti norėdami peržiūrėti savo dienoraštį.

Rekomenduojama

Darbuotojo išleidimas dėl darbo stokos ir riboto darbo našumo
2019
Kaip pridėti HTML ir įterpimo kodus į VB 6
2019
Kaip gauti kelionių agentūros licenciją
2019