Kaip „Facebook“ padaryti visiems savo verslą atvirą?

Kuriant „Facebook“ puslapį savo verslui, svarbu palikti privatų asmenį tol, kol būsite pasiruošę ją atskleisti. „Facebook“ šioje būsenoje esančius puslapius klasifikuoja kaip nepublikuotus. Jūs turite paskelbti savo puslapį, kai esate pasirengę jį atidaryti visuomenei, iškart, kad bet kuris „Facebook“ naudotojas peržiūrėtų puslapį. Yra du būdai, kaip viešai paskelbti nepublikuotą „Facebook“ puslapį: per „Permissions“ nustatymus arba tiesiogiai pačiame puslapyje.

1.

„Facebook“ verslo puslapio viršuje spustelėkite „Redaguoti puslapį“.

2.

Išskleidžiamajame meniu spustelėkite „Tvarkyti leidimus“.

3.

Jei norite pašalinti žymės langelį iš langelio, spustelėję laukelį „Atšaukti puslapį“, spustelėkite puslapio langą.

4.

Spustelėkite „Išsaugoti pakeitimus“. Jūsų puslapis iškart tampa matomas visuomenei.

Patarimai

  • Taip pat puslapio viršuje galite spustelėti nuorodą „Skelbti šį puslapį“, kad jūsų puslapis būtų matomas visuomenei.
  • Paskelbtas verslo puslapis yra atviras visuomenei. Ji neturi tokių pačių privatumo parinkčių kaip ir asmeniniai terminai. Visi „Facebook“ nariai gali matyti puslapį po jo paskelbimo.

Rekomenduojama

Kaip padaryti, kad „YouTube“ vaizdo įrašai veiktų „Tumblr“
2019
Kaip ribotas partneris gali atsisakyti ribotos partnerystės
2019
Pramoninės brošiūros dizaino idėjos
2019